Përmbledhje Ditore BB9, 19 Mars 2017, Pjesa 3

17:35 • 20/03/2017

Video

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 19 Prill 2017, Pjesa 3

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 19 Prill 2017, Pjesa 1

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 19 Prill 2017, Pjesa 2

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 18 Prill 2017, Pjesa 1

17:30 Përmbledhje Ditore BB9, 18 Prill 2017, Pjesa 2

17:30 Përmbledhje Ditore BB9, 18 Prill 2017, Pjesa 3

10:54 “Shkuma party” Xheni-Benard-Fiorentina

10:37 Dona-Musa, puthje e përlotje

09:29 Kei ka duart e gjata, Armela: Bëhet xheloze Vivi

09:20 Pranë Sidritës Ervini nuk ka ftohtë

09:02 Musa e Dona flasin për fëmijë bashkë

20:47 Musa i shpjegon Benardit, përse tradhtojnë femrat

20:16 Përfundon dënimi, kthehen në shtëpi Damiano, Olsi dhe Ervini

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 17 Prill 2017, Pjesa 1

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 17 Prill 2017, Pjesa 2

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 17 Prill 2017, Pjesa 3

16:59 Rikthimi i të dënuarve në shtëpi. Thuret plani si do i presin

16:08 “Burgu”, Damiano-Olsi sheshojnë çdo keqkuptim

16:06 Ndjenja për Fiorentinën? Olsi: Është më e mira, por…

14:05 Sherri/ Damiano sqarohet me Olsin

12:28 Mëngjes i përlotur për Damianon

10:40 Sa më shumë shkumë për liderat

10:22 Musa imiton Danjelin dhe Lupçen

10:07 Musa nuk e imiton dot Donën

22:11 Xheni qan dhe ankohet për Benardin

21:06 Vajzat kërcejnë nën drejtimin e “koreografit spanjoll”

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 16 Prill 2017, Pjesa 3

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 16 Prill 2017, Pjesa 1

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 16 Prill 2017, Pjesa 2

17:03 Big Brother Albania 9, 15 Prill 2017, Pjesa 1