Elisona godet me top në fytyrë Ambran

13:08 • 13/05/2017

Video

17:43 Përmbledhje Ditore BB9, 20 Qershor 2017, Pjesa 1

17:42 Përmbledhje Ditore BB9, 20 Qershor 2017, Pjesa 2

17:42 Përmbledhje Ditore BB9, 20 Qershor 2017, Pjesa 3

18:28 Përmbledhje Ditore BB9, 19 Qershor 2017, Pjesa 1

18:28 Përmbledhje Ditore BB9, 19 Qershor 2017, Pjesa 2

18:27 Përmbledhje Ditore BB9, 19 Qershor 2017, Pjesa 3

16:22 Big Brother Albania 9, 17 Qershor 2017, Pjesa 1

16:21 Big Brother Albania 9, 17 Qershor 2017, Pjesa 2

16:21 Big Brother Albania 9, 17 Qershor 2017, Pjesa 3

16:21 Big Brother Albania 9, 17 Qershor 2017, Pjesa 4

16:20 Big Brother Albania 9, 17 Qershor 2017, Pjesa 5

16:20 Big Brother Albania 9, 17 Qershor 2017, Pjesa 6

15:04 Finalistët e “Big Brother” luajnë volejboll

15:00 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Fioretina, dietë me makarona

15:00 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Fiorentina zbulon dhuratat e ditëlindjes së Olsit

15:00 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Fiorentina thyen pjatën

14:59 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Elsamedi do të rifutet në shtëpi

14:59 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Elisona ‘thyen’ Donaldin

14:58 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Elisona këpucare

14:58 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Dona, manual puthjesh për Musën

14:57 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Danjeli numëron delet para gjumit

14:57 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Zgjimi i Donës dhe Donaldit

14:57 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Talenti i Musës për nuhatje

14:57 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Sherri mes Donës dhe Musait

14:57 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Rrahje dhe dashuri mes Danjelit dhe Fotinisë

14:56 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Poezia e Musës në pasqyrë

14:56 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Lupçen tregon festën e 9 vjetorit

14:56 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Lupçe shpjegon depilimin

14:56 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Lupçe deklaron se është i virgjër

14:56 Big Bastards, 17 Qershor 2017 – Lupçe bën twerk