Big Bastards, 13 Maj 2017 – Magjia me pupla bufi e Fioretines

16:04 • 15/05/2017

Video

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Intevistë me Olsin

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017, Pjesa 1

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Elsamedi këndon për Ambrën

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017, Pjesa 2

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Lupce fik cigaren në dorë

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Olsi godet Fioretinën…

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Fiorentina takohet me Armelën

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Elisona ha Donaldin

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Musa shkruan në chat me Katerinën

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Katerina ta can gojën!

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Intervista e Fioretinës

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Ça do me thonë?

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Seks dhe kokoshka

01:01 Big Bastards, 27 Maj 2017 – Lupce për çmimin

00:55 Ceremonia e martesore e Danjelit dhe Fotinisë

23:17 Fotinia bëhet nuse

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 26 Maj 2017, Pjesa 1

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 26 Maj 2017, Pjesa 2

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 26 Maj 2017, Pjesa 3

13:17 Misteri i zhdukjes së djemve, vajzat i sulmojnë edhe në gjumë

10:59 Çfarë ka ndodhur?! Lupçes i “humb” Katerina. Shkëmbehen, por nuk e sheh

19:02 Përmbledhje Ditore BB9, 25 Maj 2017, Pjesa 1

19:01 Përmbledhje Ditore BB9, 25 Maj 2017, Pjesa 2

19:01 Përmbledhje Ditore BB9, 25 Maj 2017, Pjesa 3

11:33 Lupçe-Katerina si këngëtarë, stonimi është pak

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 24 Maj 2017, Pjesa 1

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 24 Maj 2017, Pjesa 3

17:31 Përmbledhje Ditore BB9, 24 Maj 2017, Pjesa 2

15:13 Sa po vuajnë djemtë!

19:56 Përmbledhje Ditore BB9, 23 Maj 2017, Pjesa 1