Test: Sa mundësi ke, për të fituar Big Brother?

Luaj me ne. Je një fitues potencial i Big Brother? Ke menduar gjithmonë se nëse do të kishe mundësine të hyje në shtëpi do të ishe fituesi i Big Brother, apo të kanë thënë që s’do ja dilje dot kurrë të rrije i mbyllur në një shtëpi pa asnjë kontakt me botën? Vihu në provë, plotëso testin dhe do të kesh përgjigjet.

Çfarë peshon më shumë një kilogram pambuk apo një kilogram hekur?