Votoni

 

Votoni çiftin që doni të eliminoni

Votoni emrin e çiftit që duhet të dalë nga shtëpia e Big Brother 9-të, duke dërguar SMS në numrat: 56666Shqipëri (50L pa tvsh) dhe 55099Kosovë (50 cent pa tvsh).

 Në nominim këtë javë shkojnë: Olsi-Fiorentina; Lupçe-Katerina; Marjus-Enida; Dona-Musa dhe Elsamedi, i ndarë nga Ambra.


Votoni çiftin imun

Votoni çiftin tuaj të preferuar, i cili do të jetë imun në javën e ardhshme, duke dërguar SMS në numrat: 56666Shqipëri (50L pa tvsh) dhe 55099Kosovë (50 cent pa tvsh).

 Gjatë kësaj jave, nuk do të ketë votime për çiftin imun.