Olsi provokon Fiorentinën: Musa, më gjej ndonjë shoqe në Itali

21:35 • 21/04/2017

Pasi zgjidhën problemet mes çifteve, Olsi-Fiorentina dhe Musa-Dona u bënë bashkë dhe filluan edhe batutat.

Teksa është ulur pranë Fiorentinës, Olsi i thotë Musës: “Më gjej ndonjë shoqe në Itali, por se mos është ndonjë burrë i veshur si grua”.

“Mjafton të ulesh në tavolinë, por atje të thithin gjakun”, i thotë Musa. “E kemi kaluar këtë periudhë ne”, i thotë Olsi.

Fiorentina ndjehet e provokuar dhe reagon. “Më gjej edhe mua ndonjë shok andej”, i thotë ajo Musës.