Olsi bëhet “merak” për ëndrrën e Lupçes

12:59 • 19/05/2017

Olsi dhe Lupçe bëjnë shumë shaka me njëri-tjetrin dhe mes tyre nuk kanë të munguar rastet gazmore.

Lupçe i tregon një ëndërr që ai ka parë, por reagimi i Olsit shkakton edhe shumë të qeshurat mes tyre.

“Super ëndërr pashë, ëndërr sikur takova shoqet e shkollës”, tregon Lupçe, ndërsa Olsi i thotë “Pyeti ndonjëra për mua”.