Nuk bëhen për futboll, Lupçe e Olsi luajnë volejboll

16:37 • 19/06/2017

Futbolli është loja e preferuar e djemve, po pas daljes së Musait ata kanë mbetur vetëm tre dhe rrjedhimisht është e vështirë që të formohen skuadra.

Por sërish Lupçe dhe Olsi e gjejnë mundësinë për t’u argëtuar, po me sport, jo me futboll, por me volejboll.

Ata kanë krijuar një rrjet volejbolli në kushtet e shtëpisë dhe kanë filluar të luajnë.