Musa me Donën në dush, Lupçe kërkon të sqarohet

14:36 • 21/04/2017

Musa ishte berberi i Lupçes ditën e sotme, i cili i bëri një model flokësh të cilin Katerina nuk e pëlqeu aspak.

Pas debatit që pati me partneren e tij, Lupçe shkoi te Musa, i cili ishte duke bërë dush, dhe kërkoi t’ia bënte të qartë atij se nuk ishte ai shkaktari i debatit dhe se modeli i flokëve ishte në rregull për të.

“Unë e vlerësoj, me mua je në rregull, më ke qethur mirë. Nuk kam thënë gjë për ty, nuk dua ta marrësh personale”, i thotë Lupçe.

“Njerëzit janë injorantë këtu”, i thotë Musa, duke iu referuar mendimeve që u dhanë për modelin e flokëve të Lupçes.