Musa-Donës: As bombat s’na hedhin dot!

20:18 • 21/04/2017

Pasi diskutuan gjatë me Fiorentinën dhe i rregulluan marrëdhëniet me të Dona dhe Musa dolën në oborr dhe ndërsa kërcenin diskutonin mbi lojën në shtëpi.

Musa shpreh besimin që ka te vetja, por edhe te partnerja e tij Dona. “Nuk na hedhin poshtë as bombat ne të dy”, thotë Musa, ndërsa edhe Dona shpreh sigurinë.

Të dy ata flasin edhe për Kein. “Nuk është njeri i keq”, thotë Musa, por ai shton se ajo duhet t’ia thotë gjërat në sy ato që mendon për të, pasi ai vetë e bën këtë gjë.