Lupçes i “humbet” Katerina

19:54 • 23/06/2017

Shtëpia e Big Brotherit është shumë e madhe për gjashtë banorët tanë finalistë dhe loja kukafshehthi bëhet akoma më e vështirë.

Fiorentina luan me Katerinën e Lupçen. Dy vajzat i fshihen Lupçes që ka radhën për t’i gjetur.

Sfida për gjetjen e Fiorentinës është e lehtë, ndërsa për Katerinën bëhet pak më e vështirë.

Ai vazhdon ta kërkojë nëpër shtëpi partneren e tij dhe vetëm pas disa minutash arrin që ta gjejë atë.