Kei: Kam qenë me më tepër se 20 femra

00:01 • 21/03/2017

Loja “Sfidë apo pyetje” është një mënyrë mjaft e mirë të cilën konkurrentët e përdorin për të njohur më mirë njëri-tjetrin.

Por mes shumë pyetjeve ato që mbizotërojnë janë ato provokativet dhe një ndër to është pyetja e Gretës për Vivin se sa herë ka qenë e dashuruar.

“Pyetje e vështirë, nje herë”, përgjigjet ajo duke nënkuptuar Kein.

Por kur ka qenë radha e Denisit për t’i bërë pyetje Keit, një pyetje sugjeruese që ka ardhur nga banorët e tjera ka qenë: Se sa vajza ka lënduar?.

“Shumë, shumë, seriozisht, mbi 15, 20 mbase dhe më shumë” thotë ajo.