Gatimi, Fiorentina kritika Fotinisë

12:27 • 23/06/2017

Edhe përse na ndajnë pak orë nga nata finale, çështja e gatimit dhe punëve të shtëpisë vijon të mbetet një temë debati mes banorëve.

Një ditë më parë, Fiorentina u ankua se Fotinia nuk gatoi drekën, por ajo e shleu duke bërë darkën.

Ndërsa sot në mëngjes Fiorentina e kritikon Fotininë se e ka harxhuar të gjithë vajin dje në darkë dhe sipas saj tanimë nuk kanë se me çfarë të gatuajnë vezët për mëngjes.