Fotinia s’e beson që është grua me burrë

21:05 • 23/06/2017

Danjelit dhe Fotinisë u duket sikur kanë kaluar shumë kohë që nga e shtuna që zgjodhën t’i thonë “po” njëri-tjetrit dhe të lidhin kurorë.

Fotinia thotë se ndonjëherë nuk e beson që është grua e martuar dhe ka një burrë.

“Ndonjëherë s’e besoj”, i thotë ajo Danjelit, ndërsa gatuajnë në kuzhinë.

Danjeli i thotë se duhet të mësohet me këtë fakt.

“As unë, por ka ndodhur tani”, shprehet ai.