Fotinia nuk jeton dot pa Danjelin dhe as Danjeli pa Fotininë

20:41 • 23/06/2017

Sa më shumë afrohet nata finale, aq më të paduruar bëhen gjashtë finalistët e edicionit të nëntë të Big Brotherit.

Në oborr dhe të shtrirë përmbys në shezllon, Danjeli dhe Fotinia diskutojnë për gjërat jashtë dhe bëjnë planet e tyre.

Fotinia thotë se edhe jashtë do të kalojnë shumë kohë bashkë.

“Se nuk jetoj dot pa ty”, i shprehet ajo.

“As unë”, i përgjigjet Danjeli.