Fiorentina-Olsit: Vdeksha unë për ty sa i mirë që je

22:03 • 23/06/2017

Dembelizmi ka shoqëruar këtë javën e fundit finalistët, që më shumë mendojnë për natën finale dhe çmimin e madh.

Olsi i heshtur afrohet tek krevati ku ndodhet Fiorentina dhe kjo e fundit nis “të ngacmojë” partnerin e saj.

“Vdeksha unë për ty! Mbarofsha unë për ty sa i mirë që je. Aman o Zot, aman o Perëndi”, i thotë ajo duke e qëlluar tek të pasmet.

Olsi nuk reagon as për fjalët dhe as për goditjen e marrë nga partnerja e tij.