Fiorentina: Lupit i ka ikur fare!

23:58 • 23/06/2017

Fiorentina sheh nga larg zënkën mes Lupçes dhe Katerinës. Ajo mundohet që të kuptojë se çfarë ka ndodhur mes tyre dhe në fund jep edhe një mendim.

“I ka ikur (mendja) Lupit fare”, komenton ajo.

Olsi nuk e kupton idenë e saj dhe e pyet se përse mendon kështu.

Fiorentina i tregon me gjeste për veprimet dhe debatet mes Lupçes dhe Katerinës, ndërsa Olsi i bën me shenjë që ta mbyllin këtë muhabet.