Fiorentina-Katerina në jakuzzi për inat të djemve

22:31 • 19/06/2017

Olsi-Fiorentina dhe Lupçe-Katerina po ia kalojnë mjaft mirë në këto ditë të fundit të Big Brother.

Por ndërsa Olsi e Lupçe po kalojnë më tepë kohë sëbashku se sa me partneret e tyre, edhe Katerina me Fiorentinën kanë gjetur mënyra për t’ia kaluar mirë sëbashku.

Jakuzzi i përdorur më herët nga dy djemtë tashmë është i lirë për vajzat që kanë vendosur të relaksohen, madhe bien në një mendje se është mirë në jakuzzi pa shkumë se sa me shkumë