Dona-Musës: Rri urtë se tani të rrah!

19:42 • 19/05/2017

Diskutimi i Musës për xhelozinë ishte vetëm një fragment, të cilin që të dy banorët e kanë hedhur pas krahëve.

Çifti ndodhet vetëm brenda shtëpisë me banorët e tjerë të shpërndarë në oborr dhe tek pjesa e kuzhinës.

Duke përfituar nga kjo, ata dy gjejnë kohë që të hedhin batuta dhe të bëjnë sikur luftojnë me njëri-tjetrin.

Dona, që ndodhet në “kurs” për teknikat e vetëmbrojtjes, i thotë Musës së të rrijë mirë se tani e rreh atë. Por Musa nuk e beson dhe vazhdon ta ngacmojë.