Danjeli-Musës: Je aktor

20:28 • 20/04/2017

Liderit duket se i ka dalë nga kontrolli situata në kuzhinë dhe për këtë ka pasur përplasje me Musën.

Danjeli e quan Musën aktor, që sipas tij, gjithçka e ka bërë me qëllim. “Ke destabilizuar situatën. Ke prishur ‘hallkat e zinxhirit’”, i thotë Danjeli. Musa e kundërshton dhe i thotë se ai ja bën me qëllim këtë gjë.

“Si ke arritur të mbijetosh kur je kaq delikat” i thotë Danjeli. “Jam i pazbuluar”, reagon Musa.

Për Kein, të shtunave Musa flet shumë mirë. “Këtë kam qëllim”, i thotë ai.

“Ti je aktor, ke aktruar sa ke hyrë në shtëpi”, i thotë Danjeli.