Damiano komenton vajzat: Armela top modele

19:56 • 20/03/2017

Djemve nuk u lejohet të kalojnë në dhomën e vajzave, por kjo nuk i pengon që të komunikojnë me to.

Damiano dhe Donjeta të ulur përballë njëri-tjetrit dhe me derën ndarëse përpiqen të komunikojnë me njëri-tjetrin.

Teksa Donjeta e pyet se si i duken vajzat e tjera dhe se kush i pëlqen përveç Sidritës, djali nga Berati i shpjegon me duar asaj se është e zgjuar dhe e përgëzon atë.

Për Sidritën ai shprehet se e ka trupin e bukur, por veçon si top modele Armelën. Ndërsa për Xhenin shprehet se është si fëmijë. Kurse për Fotinin nuk ka ndonjë mendim të veçantë.