Çiftet e reja?! Fotini darkë me Ervinin; Donjeta masazh me Danjelin

00:59 • 21/03/2017

Big Brother ka vendosur që do të jetë publiku ai që do të formojë edhe 5 çiftet e reja nga 10 beqarët e shtëpisë.

E për të ndihmuar në këtë vendim ka organizuar takime të ndryshme mes djemve dhe vajzave.

Fillimisht janë bërë bashkë Donjeta dhe Danjeli, të cilët kanë shkuar sëbashku në një dhomë ku u është bërë masazh.

Ndërsa në mbrëmje Fotini ka ngrënë një darkë me Ervinin, edhe nuk mund të quhet një darkë romantike, ata duket se ia kaluan mjaft mirë me njëri tjetrin.