Çiftet dyshojnë se ka shtëpi paralele

22:07 • 20/03/2017

Këtë vit Big Brother si kurrë më parë ka krijuar 3 shtëpi paralele. Shtëpinë e çifteve, të vajzave dhe të djemve.

Por ndërsa djemtë dhe vajzat janë në dijeni të dy shtëpive, çiftet nuk janë vënë në dijeni se ka shtëpi të tjera.

Por edhe çiftet kanë ngritur dyshimin se mund të ketë dhe një tjetër shtëpi. Dyshimet i konfirmon më tepër Kei dhe Olsi. Ata i bazojnë dyshimet e tyre tek xhamat e mbyllur dhe tek numri i krevateve që janë bosh.