Argëtim pa fund për dy çifte

19:42 • 19/06/2017

Olsi-Fiorentina dhe Lupçe-Katerina po ia kalojnë mjaft mirë në këto ditë të fundit të Big Brother, duke mos ndalur argëtimin e tyre thuajse në asnjë moment.

E ndërsa Fotinia me Danjelin ndodhen brenda shtëpisë, 4 finalistët e tjerë të shtëpisëargëtohen duke kërcyer nën tingujt e muzikës.