In & Out

Big Brother do të dijë nga ty cilat janë gjërat më In dhe më Out të Big Brother Albania nga edicioni i parë deri te edicioni 8.

  • A ishte In apo Out per ty deklarimi i Klodit ?
  • Cila ishte shtëpia me dizajnin më In dhe cila me dizajnin më Out të të gjitha edicioneve?
  • Po opinionisti më Out?

Big Brother është kurioz te dijë si e mendon ti!