Fol me Big Brother

Big Brother nuk është i paarritshem siç mendohet. Këtë vit ka vendosur të flasë me ju, pikërisht këtu, në këtë faqe. Do jetë ai që do t’ju pergjigjet të gjitha pyetjeve dhe kurioziteteve që keni. Mos e humbisni këtë mundësi. Është e vetmja në historinë e Big Brother!