Xheni – Benard

Xheni

Mosha: 21 vjeçe

Vendbanimi: Itali

Profesioni: Administrim

Xheni ka lindur në qytetin e Lezhës, por që në moshën 3 vjeçare, së bashku me familjen ajo ka emigruar drejt Italisë. Ka përfunduar Shkollën e Mesme për Administrim dhe ka kryer punë të ndryshme në Itali. Familja është shumë e rëndësishme për të dhe ka gjetur gjithnjë mbështetjen e saj, në çdo vendim që ka marrë. I pëlqejnë romancat dhe eksperiencën në “Big Brother” e shikon si një mundësi për të kuptuar eksperienca të reja.

 

Benard

Vendlindja: Lezhë

Mosha: 21 vjeç

Profesioni: Boksier

Bernardi ka lindur në Laç dhe jeton prej 2 vitesh në Tiranë. I pëlqen shumë boksi dhe studion në “Universitetin e Sporteve”. Një aksident me makinë në moshën 15 vjeçare e ka ndryshuar shumë dhe që nga ajo është i kujdesshëm për të mos i krijuar problem familjarëve të tij. “Big Brother” për të është një mundësi e mirë si ekonomike dhe promovuese.