Kleodiana

Mosha: 21 vjeç

Vendlindja: Cakran, Fier

Profesioni: Hostess

Kleodiana ka lindur në Cakran të Fierit dhe prej 8 muajsh jeton në Tiranë. Për Kleodianën jeta nuk ka qenë shumë e lehtë, por kjo gjë nuk e ka ndaluar që të ecë përpara. Prej disa muajsh është zhvendosur në Tiranë dhe përpiqet që të përqëndrohet vetëm te momentet e bukura, një ndër të cilat konsideron edhe lajmin e hyrjes në Big Brother. Sipas Kleodianës në këtë reality fiton i drejti dhe ai që është në qëndër të vëmendjes, dhe ajo ka besim se me cilësitë e saj do fitojë zemrën e atyre që e ndjekin.