Gastare – Adnand

Gastare eshte 28 vjec, banon ne qytetin e Sarandes dhe punon menaxhere. Ndersa Adnandi eshte 29 vjec, vjen nga Konispoli dhe punon si teknik.

Adnandi dhe Gastare jane njohur nepermjet rrjeteve sociale dhe kane folur per disa muaj me njeri -tjetrin, por ajo qe ndjenin nuk ishte thjesht nje pelqim. Kete e tregon fare mire edhe fakti se kane 4 vjet bashke, por per ta eshte sikur te jene njohur tani sepse dashuria e tyre sa vjen e forcohet.