Ervini

Mosha: 28 vjeç

Vendlindja: Korçë

Vendbanimi: Tiranë

Ervini është një djalë që ëndrra i është prerë në mes: kur ishte 20 vjeç kreu një operacion në gju, pas të cilit i dha fund karrierës së tij për t’u bërë futbollist. Ervini lindi në Korçë, por prindërit u transferuan në Tiranë, kur ai ishte 3 vjeç. Futja në “Big Brother” mendon se mund të ndryshojë përditshmërinë e tij. I pëlqen të bëhet aktor dhe të mos qëndrojë më në “prapaskenë”.