Enida – Marjus

Historia e Enides dhe Marjusit ka nisur nga nje njohje e perbashket por per te dy ka qene dashuri me shikim te pare. Kjo dashuri eshte kurorezuar ne martese dhe tani ata kane krijuar edhe familjen e tyre.
Çdo veshtiresi qe kane hasur e kane perballuar dhe tani sprova e radhes per ta do te jete Big brother.