Elisona – Donald

Elisona dhe Donaldi jane njohur rastesisht ne nje feste ditelindjeje.
Qe prej momentit te pare Donaldi ka pasur pelqim per Elisonen dhe ka dashur ta njohe me mire.
Ndoshta ata kane shume pak te lidhur, por jane nje shembull perfekt qe koha sebashku nuk e percakton afrimitetin e nje cifti.