Egnajt

Mosha: 27 vjeç

Vendlindja: Berat

Profesioni: Menaxher

Egnajti është një 27-vjeçar nga Berati që prej disa vitesh jeton në Itali, ku edhe ka kryer studimet. Egnajti është një djalë shumë i qeshur dhe i shoqërueshëm, por edhe shumë impulsiv në disa raste. Ai thotë se ka hasur shumë vështirësi në jetën e tij, por gjithnjë ka ditur të triumfojë falë besimit dhe punës së tij. këtë gjë Egnajti kërkon ta tregojë edhe me pjesëmarrjen e tij në Big Brother.