Donjeta

Mosha: 19 vjeçe

Vendlindja: Prishtinë

Profesioni: Pa punë

Donjeta ka lindur në Prishtinë dhe është e përkëdhelura e një familjeje me 7 anëtarë. I pëlqen shumë vetja dhe po aq shumë jeta e natës dhe sporti. Udhëtimet janë një nga gjërat e saj të preferuara dhe ka realizuar shumë udhëtime në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Malin e zi. Bota e televizionit është një nga synimet e saj në jetë dhe dera e parë që po provon për të hyrë do të jetë ajo e “Big Brother”.