Benardi

Vendlindja: Lezhë

Mosha: 21 vjeç

Profesioni: Boksier

Bernardi ka lindur në Laç dhe jeton prej 2 vitesh në Tiranë. I pëlqen shumë boksi dhe studion në “Universitetin e Sporteve”. Një aksident me makinë në moshën 15 vjeçare e ka ndryshuar shumë dhe që nga ajo është i kujdesshëm për të mos i krijuar problem familjarëve të tij. “Big Brother” për të është një mundësi e mirë si ekonomike dhe promovuese.