Armela

Vendlindja: Tiranë

Mosha: 21 vjeçe

Profesioni: Modele

Armela ka jetuar gjithnjë me të ëmën dhe lidhja mes tyre është shumë e fortë. I pëlqen shumë modelingu dhe ka luajtur volejboll. Studion për “Marrëdhënie Ndërkombëtare” dhe ka një vëlla nga babi, të cilin e do shumë. “Big Brother” e shikon si mundësi për t’u bërë e njohur dhe si trampolinë për të hyrë në botën e televizionit.