01:41 Nevila merr çekun prej 100 milionë lekësh
01:37 Jona: “Nevila fitoi prej historisë dhe forcës së treguar”; Opinionisti: “Zoti foli dhe vuri drejtësi për Nevilën”
01:29 Nevila: “Fitoren ia dedikoj babait tim”
01:18 Nevila fiton edicionin e 7 të Big Brother Albania
01:14 Ermal Mamaqi dhe Florian Binaj, dy fans të Jonës e Nevilës
01:04

00:45

00:40

00:31

00:17

00:08

23:59

23:46

23:43

23:35

23:24