BIG BROTHER RIKTHEHET NË SHQIPËRI

Jeni të fejuar prej 1 muaji apo prej shumë vitesh? Jeni single dhe ëndërroni të gjeni dashurinë? Këtë vit Big Brother hap dyert e shtëpisë edhe për ju.

Fillojnë AudicionetTiranë Tirana International Hotel
Të premten, 6 janar 2017. 16:00 - 23:00
Të shtunën, 7 janar 2017. 11:00 - 20:00
Të dielën, 8 janar 2017. 11:00 - 20:00

Big Brother do të shkojë për të bërë audicione në:

Shkodër 14, 15 Janar
Vlorë 21, 22 Janar
Prishtinë 28, 29 Janar
Shkup 4, 5 Shkurt

Nëse doni të merrni pjesë na shkruani emer, mbiemër, numrin e telefonit dhe cilit qytet i përkisni.A do të punosh me ne në Big Brother në redaksi apo si asistent produksioni?
Dërgoni CV-në tuaj në adresën
[email protected].